PRESENTACIÓ EMPRESA

Xaloc – Aula de formació, és una empresa que opera en el sector de la formació des de 1984, comptant així amb més de 30.000 alumnes que han passat per les nostres aules.
La seva trajectòria comença divulgant el domini de la màquina d’escriure mitjançant un mètode tradicional i d’èxit contrastat. Amb l’aparició de les noves tecnologies de la comunicació i l’informació es converteix en una empresa pionera en el camp de la formació informàtica.
Actualment Xaloc Formació S.L.U. està especialitzada en la formació a mida per a PIMES i grans empreses, dissenyant cursos a mida i oferint una formació totalment presencial i orientada a resultats.

Entenent els canvis a la nostra societat i amb les noves reformes, hem centrat els nostres esforços en oferir un ampli catàleg de solucions que cobreixin més sectors.
Així doncs, us presentem els nostres catàlegs de cursos, que vist la demanda dels diferents sectors veuen incrementades les seves necessitats formatives.
Xaloc Formació treballa per convertir-se en una empresa líder a Catalunya, per això, actuant en conseqüència i amb l’únic objectiu de seguir millorant els nostres serveis i poder oferir uns cursos d’alt nivell educatiu i formatiu, comptem amb el suport d’un important equip tècnic i pedagògic que ens assessora i ens assegura una millor formació tant per el nostre creixement personal, com professional i econòmic amb una actualització constant de continguts, oferint així als nostres alumnes les últimes accions formatives disponibles a cada sector.
La il·lusió i la posta en comú d’uns mateixos anhels, fan possible seguir tenint un objectiu primordial: la formació de les persones, abraçant tots els sectors i condicions.
A tots els nostres alumnes i clients el nostre sincer agraïment per seguir confiant en nosaltres.

Fotolia_51268028_M

“Dóna’m formació i mouré el món”

MISSIÓ

Missió, la nostra raó de ser, es fundamenta en proporcionar als nostres alumnes una formació de qualitat, amb la finalitat de formar i reciclar professionals especialitzats per a poder millorar professionalment dins la seva empresa o ajudar-los a que es trobin més capacitats per a obtenir una feina.
Comptem amb recursos humans altament qualificats i materials innovadors i en constant actualització.
Orientem tota la nostra activitat vers la excel·lència i tots els nostres processos estan gestionats amb criteris de qualitat.

VISIÓ

La nostra visió es la de ser un centre de formació de referència a Catalunya tant per particulars, empreses o institucions, en la formació de professionals altament qualificats.
L’empresa treballa continuament per innovar i establir una relació de confiança amb els nostres clients i intentant aprendre dia a dia amb l’esperit de poder millorar el desenvolupament professional i personal dels nostres alumnes. La política de treball que seguim a Xaloc està orientada a aportar valor als nostres clients.

VALORS

Els nostres valors tenen com a propòsit formar als nostres alumnes en una doble dimensió (personal i social) d’una forma integral, considerant-los com als principals protagonistes de la seva pròpia formació mitjançant una pedagogia activa, creativa, tolerant i personalitzada, creant un clima propici per al desenvolupament eficaç dels objectius que ens marquem.
El nostre valor afegit és el nostre compromís amb el client, comprensió i proximitat.

EVOLUCIÓ

La nostra evolució ha estat constant en els últims anys.
Consolidant la nostra marca a la província de Girona com a centre de formació en modalitat presencial, hem ampliat el nostre àmbit de treball a la província de Barcelona i Catalunya Central doblant de manera consecutiva en els dos últims anys el nombre de clients que han realitzat formació amb la nostra empresa.
En l’últim any hem inaugurat també la nostra plataforma e-learning per a poder oferir una altra modalitat de formació als nostres clients i així poder adaptar-nos als seus horaris i a les seves necessitats formatives.

GRÀFIC-EVOLUCIÓ

Des de 1984 al vostre servei