EL NOSTRE EQUIP

L’equip està format per professionals amb diferents especialitzacions: pedagogs, mestres, informàtics i programadors, comptables, enginyers en telecomunicacions, dissenyadors gràfics i web, enginyers industrials, experts en audiovisuals , professors nadius d’idiomes, tècnics superiors en coaching personal, tècnics en prevenció de riscos laborals, maquilladors, perruquers, psicòlegs, enfermeres, nutricionistes, fisioterapèutes, cuiners, bartenders, experts en turisme, etc.. i un departament comercial per atendre i resoldre totes les demandes del client.
Els professionals que el conformen tenen una àmplia experiència i reconeixement en la seva activitat i coneixen a fons cada una de les activitats que desenvolupen. Parlem d’un gran equip d’assessors i tècnics que estan a la nostra disposició per presentar un servei de qualitat.

“Juntarse es el comienzo. Mantenerse juntos es un progreso. Trabajar juntos es el éxito.” – Henry Ford

frame4

MISSIÓ

Missió, la nostra raó de ser, es fundamenta en proporcionar als nostres alumnes una formació de qualitat, amb la finalitat de formar i reciclar professionals especialitzats per a poder millorar professionalment dins la seva empresa o ajudar-los a que es trobin més capacitats per a obtenir una feina.
Comptem amb recursos humans altament qualificats i materials innovadors i en constant actualització.
Orientem tota la nostra activitat vers la excel·lència i tots els nostres processos estan gestionats amb criteris de qualitat.

VISIÓ

La nostra visió es la de ser un centre de formació de referència a Catalunya tant per particulars, empreses o institucions, en la formació de professionals altament qualificats.
L’empresa treballa continuament per innovar i establir una relació de confiança amb els nostres clients i intentant aprendre dia a dia amb l’esperit de poder millorar el desenvolupament professional i personal dels nostres alumnes. La política de treball que seguim a Xaloc està orientada a aportar valor als nostres clients.

VALORS

Els nostres valors tenen com a propòsit formar als nostres alumnes en una doble dimensió (personal i social) d’una forma integral, considerant-los com als principals protagonistes de la seva pròpia formació mitjançant una pedagogia activa, creativa, tolerant i personalitzada, creant un clima propici per al desenvolupament eficaç dels objectius que ens marquem.
El nostre valor afegit és el nostre compromís amb el client, comprensió i proximitat.

Des de 1984 al vostre servei