FORMACIÓ A PARTICULARS

Mecanografia


Informàtica


Reforç escolar


Certificació ACTIC

– INFORMÀTICA –

aula-13

Flexibilitat horària. L'alumne pot escollir l'inici i l'horari del curs.

Informàtica per a joves i adults:

En els cursos d’informàtica, l’alumne selecciona els dies i hores que desitja. Disposa d’un ordinador d’ús individual, a més del nostre material didàctic, que li permet anar al seu ritme, i un professor especialitzat que estarà a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta que pugui sorgir al llarg de la formació.

No treballem amb simulacions multimèdia, sino que fem servir l’aplicació real. Els nostres estudiants cometen errors com a casa o a l’empresa i aprenem d’ells.

Els casos pràctics i simulacions són uns dels elements més significatius i valorats del nostre mètode. L’estudiant s’identifica amb un personatge, fil conductor de la seva formació, i viu les seves mateixes situacions al llarg del curs al qual s’ha matriculat.

Dins el nostre catàleg de cursos d’informàtica l’alumne pot formar-se en les següents àrees:

Sistema Operatiu Windows
Ofimàtica
Disseny industrial
Classes de recuperació i recolzament escolar
Disseny gràfic
Disseny web
Programació
Comptabilitat

Informàtica per a nens:

XALOC Aula de Formació, amb el suport de CEINA i el recolzament de MEDIFUTUR-INFORMÀTICA Sabadell (centre especialitzat en formació per nens des de 1988), en la seva línia de constant esforç per millorar la qualitat de la formació per a infants, ha incorporat la figura del nou protagonista dels cursos per a nens, el nostre amic Fr@ky.

En Fr@ky és un extraterrestre que arriba a la Terra, i amb l’ajut dels nens, anirà entenent els nostres costums, la nostra forma de viure, la nostra cultura. L’objectiu del nostre protagonista és tornar a casa havent après MOLT del nostre món. El nen l’ajudarà a tornar al seu planeta.

Es tracta d’un mètode orientat a ensenyar de forma eficaç als nens i joves. Volem captar-ne l’atenció, motivar-los a participar, i fomentar-ne la curiositat i l’autoconfiança. Per això, als cursos no hi ha lliçons avorrides o molta teoria, sinó pràctica i diversió.

Un futur millor i més fàcil. A Xaloc, els seus fills aprendran entre jocs i aventures a utilitzar l’ordinador i a conèixer totes les possibilitats que l’ús ens proporciona. I ho faran d’una forma divertida i natural, fent servir els elements més avançats, amb una metodologia especialment pensada per a ells i amb programes i activitats adequats a cada edat. El nostre sistema educatiu, “molt més que aprendre informàtica”.

Cursos orientats a l’educació primària de 6 a 12 anys. Capacitació progressiva orientada a entendre i assumir els conceptes i les habilitats informàtiques bàsiques.

El professor explica i orienta l’alumne, que va aprenent al seu propi ritme, incrementant la seva responsabilitat, compartint els èxits i els projectes.

telefonista-copi

Tens dubtes sobre aquest curs o vols inscriure’t?

Contacta amb nosaltres

Nom i Cognom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

Llistat de cursos

Estic interessat en rebre informació detallada sobre els cursos d'informàtica

Accepto les condicions d'ús i política de privacitat que vénen establertes a la web.

Des de 1984 al teu servei