CERTIFICACIONS

Xaloc Formació signa a l’octubre de 2003 un acord de col·laboració amb CEINA, empresa líder en el sector de la formació informàtica a particulars i empreses. Oferim certificats acreditatius de les marques fabricants de software ( Microsoft, Macromedia, Adobe, Prometric, Lotus, Corel, Islasoft, Discreet, Autodesk, Cisco, Vue, Ciw i d’altres.)
CEINA és un dels centres de formació amb més certificacions i homologacions per part dels fabricants de programes de tot l’Estat Espanyol. Xaloc Formació té en exclusiva per Palafrugell els cursos de la xarxa CEINA, que han estat confeccionats per mestres i pedagogs certificats per les empreses fabricants dels productes, amb molt bagatge en el món de la formació i molta experiència en el sector de les noves tecnologies.
Durant l’octubre de 2003 Xaloc Formació signa un contracte amb MICROSOFT i es converteix en Centre MOS (Microsoft Office Specialist) fet que ens autoritza per fer examens oficials de Microsoft.

Durant l’Any 2009 Xaloc Formació passa a ser Entitat Organitzadora i impartidora de Formació Contínua a través de la Fundación Tripartita para la formación en el empleo.

Centre col·laborador i examinador de l’ACTIC (Generalitat de Catalunya) inscrita amb el registre número 0029.

Centre col·laborador del Centre Emprèn (Ajuntament de Castelló d’Empúries) executant diferents formacions per a particulars i empreses.

“Dóna’m formació i mouré el món”

Des de 1984 al vostre servei